DOLAR 38,0415 0.04%
EURO 41,4051 -0.51%
ALTIN 3.678,08-0,64
BITCOIN 3177566-0.45427%
İstanbul

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ayakkabı boyacılığından Maydonoz Döner’in patronluğuna yükselmiş

Ayakkabı boyacılığından Maydonoz Döner’in patronluğuna yükselmiş

ABONE OL
Şubat 28, 2025 11:00
Ayakkabı boyacılığından Maydonoz Döner’in patronluğuna yükselmiş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ operasyonu ile hedef alınan Maydonoz Döner’in sahibi Ömer Şeyhin, geçmişteki sıradan işlerden başlayarak, dikkat çekici bir kariyer yolculuğu yaşadı. Ayakkabı boyacılığı ve bulaşıkçılık gibi zorlu işlerden sonra, FETÖ’nün organizasyonu sayesinde, 410 şubeli döner zincirinin patronu haline geldi.

1 Milyon 952 Bin Liralık Sözleşme

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, tutuklanan Şeyhin’in, 15 Temmuz darbe girişimine katılan eski bir yüzbaşı ile firari bir hücre evinde saklanırken, 1 milyon 952 bin liralık sözleşme imzaladıklarına dair belgeler bulundu. Erzurum’un Horasan ilçesinde doğup, ilkokulunu burada tamamladıktan sonra açık öğretimde orta ve lise eğitimini alan Ömer Şeyhin, 1992 yılında İstanbul’a geldi ve yaklaşık dört yıl boyunca ayakkabı boyacılığı yaptı. Ardından bir baklava şirketinde bulaşıkçı olarak 13 yıl çalıştığını belirtti.

Çiğ Köfte Firmasında 4 Yıl 6 Ay Çalıştım

Şeyhin, ifadesinde şöyle söyledi: “2010 yılında bir döner firmasında mağaza müdürlüğü yaptım. Sonrasında bir çiğ köfte firmasında Bölge Müdürü olarak görev alıp 4 yıl 6 ay çalıştım. 2010 yılından itibaren döner sektöründe bilgi sahibi oldum ve gıda sektöründe başarabileceğime inandığım için kendi işimi kurmaya karar verdim.”

Toplamda 408 Şubemiz Var

2018 yılında Maydonoz Döner markası altında SOMCA ismiyle bir işyeri kurdum. İlk şubemiz Ankara Mamak Nato Yolu üzerinde faaliyete başladı. Şu anda Türkiye ve yurtdışında toplamda 408 şubemiz bulunmaktadır.

Dedikodu ve İftiralar Gerçeği Yansıtmamaktadır

MASAK tarafından FETÖ üyeleriyle bağlantılı hesap hareketleri sorgulanan ve birçok isimle para alışverişi yaptığı iddia edilen Ömer Şeyhin, bu kişileri tanımadığını ifade etti. Ayrıca, şirket ortağı olduğu örgüt üyelerinin FETÖ üyesi olduğundan haberi olmadığını belirtti. “Hakkımızda dönen dedikodular ve iftiralar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür asılsız iddiaların rakiplerimiz veya küresel rakipler tarafından oluşturulan bir algı olduğunu düşünüyorum,” dedi.

Ayakkabı boyacılığından Maydonoz Döner'in patronluğuna yükselmiş

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy – 3. Sayfa Operasyon 3-sayfa Ekonomi Güncel Kayyum Hukuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.