Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bir pırlanta şirketiyle çalışanlarına indirimli alışveriş yapabilmesi için anlaşma imzaladığı iddiaları gündeme gelmişti.
Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir açıklama yaptı.
Açıklamada, özel bir anlaşmanın yapılmadığı ifade edilerek, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında ‘Bakanlığımızın bir pırlanta firması ile anlaşma yaptığı’ iddialarına yönelik basın açıklamamız” denildi ve şu ifadelere yer verildi:
“Belirli dönemlerde kamu kurumlarına çeşitli firmalar tarafından indirimlerin yer aldığı bilgilendirmeler gönderilmektedir. Bu indirim/promosyon teklifleri, genel bir uygulama dahilinde personele bilgi verme amacı taşımaktadır. Bahse konu firma ile bakanlığımız arasında yapılan herhangi özel bir anlaşma kesinlikle mevcut değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kaynak: Haberler.com / Ekonomi – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı – İş Dünyası – Ekonomi – Yaşam
EKONOMİ
14 dakika önceEKONOMİ
43 dakika önceEKONOMİ
44 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
16 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.