DOLAR 38,0200 0.49%
EURO 41,3176 0.1%
ALTIN 3.700,90-0,02
BITCOIN 3196296-2.14979%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Gelen hesabı gören müşteri, adisyonu yırtıp mekanı terk etti

Gelen hesabı gören müşteri, adisyonu yırtıp mekanı terk etti

ABONE OL
Şubat 15, 2025 12:00
Gelen hesabı gören müşteri, adisyonu yırtıp mekanı terk etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören’de Kafede Hesap Krizi: Müşteri Adisyonu Yırttı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir kafede yaşanan hesap krizi, sosyal medyada geniş yankı buldu. Hesabın oldukça yüksek olduğunu düşünen bir müşteri, “Ben bunu kabul etmiyorum” diyerek adisyonu yırttı ve mekandan ayrıldı.

Olay sırasında çevredeki diğer müşteriler büyük bir şaşkınlıkla durumu izlerken, kafe çalışanları olaya müdahale etmeye çalıştı. Ancak müşteri, ödemeyi reddederek hızlı bir şekilde mekandan uzaklaştı. Görgü tanıklarına göre; müşteri, hesap tutarının fahiş olduğunu belirterek sert bir tepki gösterdi.

Hesabı gören müşteri, adisyonu yırtarak mekandan ayrıldı
Hesabı gören müşteri, adisyonu yırtarak mekandan ayrıldı

Olay, sosyal medyada hızla yayılarak çeşitli tartışmalara yol açtı. Bazı kullanıcılar, “Fahiş fiyatlara tepki göstermekte haklı” derken, diğerleri “Hizmetin bedeli ödenmeli, bu yapılan doğru değil” şeklinde yorumlar yaptı.

Müşteri adisyonu yırttı
Müşteri adisyonu yırtarak mekandan ayrıldı

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe – Haberler.com

Etiketler: Yaşam, Kahve Çekirdeği, Ekonomi, Güncel, Ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.