Ford, yaklaşık 73 bin aracını potansiyel hatalı arka görüş kamerası nedeniyle geri çağırıyor. ABD’deki Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği İdaresi tarafından yayınlanan bir geri çağırma raporunda, bazı araçlarda arka görüş kamerasının zaman zaman karardığı veya çarpık görüntü gösterdiği belirtilmiştir.
Raporda, hatanın nedeninin henüz netlik kazanmadığı, ancak Ford’un bu sorunun, araçlara takılan belirli kamera modellerinden kaynaklandığına inandığı açıklandı.
Ford’un geri çağırma ile ilgili olarak herhangi bir kaza veya yaralanma raporundan haberdar olmadığı da raporda vurgulanmıştır.
Abdurrahman Yazıcı | Haberler.com – Otomobil, Ford Motor Company, Ekonomi, Finans, Dünya, Ford
EKONOMİ
54 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
7 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.